Over ons

Wij zijn Jansen Multidiensten. Een professioneel en betrouwbaar reinigingsbedrijf dat werkzaam is door heel Nederland. Wat de klus ook is, ons team staan voor u klaar. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Al jaren maken wij voor al onze opdrachtgevers woningen en bedrijfspanden schoner dan schoon. Dat doen we nog altijd met een lach op ons gezicht. Wij werken met transparante prijzen en vakbekwaam personeel. Hierdoor krijgt u echt waar voor uw geld. Wij maken schoon en daar zijn we goed in. Niet voor niks hebben wij een 99% klanttevredenheid. Iets waar we trots op zijn! Heeft u een specialistische reiningsklus en bent u op zoek naar een betrouwbaar reinigingsbedrijf? We gaan graag voor u aan de slag!

Totaalpakket aan professionele reinigings

Wat de klus ook is, wij staan voor u klaar. Wij van Jansen Multidiensten bieden een totaalpakket aan reinigingsdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Algemene reinigings
  • Reiningings onderhoud
  • Huismeesterdiensten
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Wanneer u een Professioneel reinigingsbedrijf inhuurt voor uw reiniging, gaat u er natuurlijk ook van uit dat dit op een professionele manier aangepakt wordt. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij werken daarbij met transparante prijzen. Op deze manier betaalt u nooit meer dan nodig is. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat blijkt maar weer!

Vakbekwaam personeel

Wij werken enkel en alleen met vakbekwaam personeel voor onze klussen. Of het nu gaat om glazenwassers of reinigers. Al ons personeel weet wat ze doen. Hierdoor kunnen wij u zekerheid en kwaliteit garanderen en hoeft u nergens naar om te kijken. Wij maken de ruimte schoon en ontzorgen u van de gehele reiniging en onderhoud.

Reiniger nodig? We staan voor u klaar!

Heeft u een reiniger nodig voor uw klus? Het team van Jansen Multidiensten staat op elk moment van de dag voor u klaar. Wat de reinigingsklus ook is, wij helpen u graag verder. Neem nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.