Onderhoud

Onderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel reinigingsbedrijf voor al uw onderhoud? Dan bent u bij Jansen Multidiensten aan het juiste adres. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u dus een professionele reiniger inhuren voor al uw onderhoud? Neem dan direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag voor u aan de slag!

Professioneel reinigingsbedrijf inhuren voor uw onderhoud

Wanneer u ons inhuurt voor uw reinigings onderhoud weet u zeker dat het onderhoud gebeurd op een professionele manier. Wij werken enkel en alleen met vakbekwame reinigers. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunnen wij u kwaliteit garanderen. Daarbij werken wij voor transparante prijzen vanaf 10 euro per uur. Een reiniger inhuren voor een betaalbare prijs? We helpen u graag verder.

Verschillende soorten onderhoudsdiensten

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle onderhoudsdiensten. Wat uw onderhoud ook inhoudt, Jansen Multidiensten helpt u graag verder. Zo verzorgen wij verschillende soorten onderhoudsdiensten en dat zowel dagelijks als periodiek. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Reguliere reiniging
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Meesterdiensten
  • En nog veel meer!

Wat het ook is, wij kunnen u helpen met uw onderhoud. Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Waarom onderhoud?

Niet iedereen heeft altijd even veel zin of tijd om zijn woning of bedrijfspand tijdig en grondig schoon te maken of te onderhouden. Dit is volkomen begrijpelijk. U wilt zich natuurlijk focussen op uw core business. Gelukkig kunnen wij u volledig ontzorgen van uw onderhoud. Het belang van tijdig onderhoud wordt vaak erg onderschat. Het vraagt niet veel, maar toch moet het wel nog even gedaan worden. Achterstallig onderhoud kan namelijk vervelende gevolgen hebben. Niet alleen geeft het een lelijk beeld, ook kan het de levensduur en conditie van uw woning negatief beïnvloeden. Zorg dus altijd voor tijdig onderhoud aan uw pand en het liefst op een professionele en grondige manier!

Onderhoud voor particulieren en bedrijven

Bij Jansen Multidiensten kunt u terecht voor alle onderhoudsdiensten. Wij werken al jaren voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakbekwame medewerkers kunnen wij snel en resultaatgericht te werk gaan. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is en bent u verzekert van een grondige reiniging.

Reiniger inhuren? Jansen Multidiensten!

Wilt u een reiniger inhuren voor uw onderhoud? De reinigers  van Jansen Multidiensten kunnen u ontzorgen voor al uw onderhoud. Niet alleen leveren we een grondige reiniger, ook maken we dit graag betaalbaar. Zo werken wij al vanaf 10 euro per uur. Een reinigerbedrijf inhuren voor uw reiniger onderhoud? Neem direct contact op of vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. We gaan graag voor u aan de slag!

Reinigingsbedrijf nodig?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel reinigingsbedrijf ?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan!