Specialistische reiniging

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat bijvoorbeeld uw gevel, glas, vloer of portiek gronding kan reinigen? Jansen Multidiensten helpt u graag verder. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte er weer als nieuw uitziet. Wat de opdracht ook is, dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij elke specialistische reiniging voor u uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over professionele apparatuur waardoor wij snel en grondig te werk kunnen gaan. Hulp nodig van een specialist? Vraag eenvoudig en gratis een offerte aan. Heeft u vragen over een dienst? Neem contact op en we helpen u verder!

Wat is specialistische reiniging precies?

Naast de algemene schoonmaakklussen, zijn er ook klussen die af en toe voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een vloer grondig reinigen, dieptereiniging van sanitair of het reinigen van een gevel. Naast de specialistische reiniging kunnen wij u ook ondersteunen met periodiek onderhoud. Voorkomen is altijd beter dan genezen namelijk. Wij kunnen u garanderen dat na onze specialistische reiniging, uw ruimte er weer spik en span uitziet. Wij hebben kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.  

Specialistische reiniging is maatwerk

Zoals u zich kan voorstellen is elke klus anders. Dit betekent dat er voor elke klus andere kennis, techniek en apparatuur nodig is. Wanneer u bij ons een offerte aanmaakt wordt er door één van onze specialisten een op maat gemaakt plan opgemaakt. Wij beschikken over een geschoold team met alle benodigde kennis en materialen om elke specialiste reinigingsklus op te lossen.

Transparant schoonmaakbedrijf

Bij Jansen Multidiensten weet u altijd waar u aan toe bent. Naast het leveren van grondige reiniging, willen wij ook graag dat onze klanten weten wat ze kunnen verwachten en dat alles duidelijk is. Wij werken dan ook met een strakke planning en duidelijke communicatie richting onze klanten. Wij bespreken alles vooraf met u en gaan vervolgens aan de slag. Heeft u vragen? Neem dan direct contact op en we helpen u verder!

Optimale en duurzame reiniging

Jansen Multidiensten is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in specialistische reiniging voor klanten door heel het land. Wij beschikken over de juiste kennis, apparatuur en vakmensen om uw reiniging tot in de puntjes perfect te verzorgen. Dit doen wij niet alleen op een professionele manier, maar ook op een duurzame wijze. Zo werken wij met milieuvriendelijke middelen en garanderen wij u het beste resultaat.

Meer informatie over specialistische reiniging?

Had u graag meer willen weten over onze specialistische reiniging diensten? Neem direct contact op en we helpen u verder met onze specialistische schoonmaak. Jansen Multidiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf met liefde voor het vak. We zijn goed in ons vak en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo kunnen wij met trots zeggen dat wij een 99% klanttevredenheid hebben. Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren voor uw specialistische reiniging? Vraag direct een gratis offerte aan!

Reinigingsbedrijf nodig?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel reinigingsbedrijf ?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan!