Glas- en gevel onderhoud

Het onderhouden van glas en gevels is een specialistische klus. Bent u op zoek naar een professioneel reiniging bedrijf dat u kan helpen hierbij? Dan bent u bij Jansen Multidiensten aan het juiste adres. Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in zowel glasonderhoud als gevelonderhoud. Hiernaast zijn wij nog gespecialiseerd in vrijwel elke specialistische reiniging. Wat de klus ook is, wij helpen u graag verder met de reiniging en het onderhoud. Vakmensen inhuren voor uw glas- en gevelonderhoud? Vraag direct een gratis offerte aan en wij zorgen voor een offerte op maat. Heeft u vragen? Neem contact op en we helpen u verder.

Uw glas- en gevelonderhoud onder één dak

Bij Jansen Multidiensten kunt u terecht voor zowel glasonderhoud en gevelonderhoud, allemaal onder één dak. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis, vakmensen en professionele apparatuur weten wij precies wat me moeten doen om een reinigingsklus gronding te reinigen. Laat uw glas en gevel onderhouden door Jansen Multidiensten en profiteer van kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Gevelonderhoud

Wij zijn al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het onderhouden van gevels. Bij ons kunt u dan ook een totaalpakket aan gevelonderhoud verwachten. Gevels komen nu eenmaal in aanraking met vuil. Door middel van een professionele hogedrukreiniger, zandstralen of chemische reiniging reinigen wij vervuilde gevels. Daarnaast kunnen wij uw gevels ook impregneren. Dit om bijvoorbeeld vorstschade te voorkomen. Ook voor het herstellen van voegen en vervangen van raamrubbers kunt u bij ons terecht.

Glasonderhoud

Voor glasonderhoud zijn wij ook de perfecte partner. Of het nu gaat om het wassen of om een complete glasreiniging. De specialisten van Jansen Multidiensten staan voor u klaar. Het regelmatig en tijdig onderhouden van uw glas is erg belangrijk. Zo voorkomt u vervelende schade aan uw glaswerk. Op zoek naar een reinigingsbedrijf voor uw glasonderhoud of gevelonderhoud? Vraag gratis een offerte op maat aan.

Transparant en duidelijke communicatie

Naast het leveren van glas- en gevelonderhoud van hoge kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en wat ze van ons kunnen verwachten. Wij werken dan ook met een strakke planning en duidelijke communicatie richting onze klanten. Wij bespreken alles vooraf met u en gaan vervolgens aan de slag. Heeft u vragen? Neem dan direct contact op en we helpen u verder!

Wij werken door heel Nederland

Wij zijn al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het onderhouden van gevels en glas voor klanten door heel het land. Dit doen wij op een professionele manier en aanpak. Zo kunnen wij u garantie bieden op een tot in de puntjes verzorgde reiniging. Dankzij onze kennis, apparatuur en vakmensen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Daarbij werken wij voor het beste resultaat met milieuvriendelijke middelen.

Reinigingsbedrijf nodig voor uw glas- en gevelonderhoud?

Meer informatie over glas- en gevelonderhoud? Neem meteen contact op en we helpen u verder. Direct een specialist inhuren? Vraag direct een gratis offerte aan en we bespreken de mogelijkheden met u. Jansen Multidiensten werkt door heel Nederland en geen één klus is ons te gek. Met een 99% klanttevredenheid zijn wij de ideale partner voor al uw glasonderhoud en gevelonderhoud.

Reinigingsbedrijf nodig?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel reinigingsbedrijf ?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan!