Gevel renovatie

Heeft uw scheuren aan uw gevel? Voegen die loslaten? Of onzichtbare schade aan uw gevel? Dan is het de hoogste tijd om uw gevel te laten herstellen door vakmensen. Gevelrenovatie is essentieel voor een langere levensduur. Daarbij zorgt een goed onderhouden gevel ook voor waardebehoud of zelfs waardevermeerdering van uw gebouw. Jansen Multidiensten is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in gevelrenovatie door heel Nederland. Met een 99% klanttevredenheid zijn wij de ideale partij voor al uw gevelrenovatie. Een betaalbare specialist inhuren voor uw klus? Vraag direct een offerte op maat aan. Heeft u vragen over de dienst? Neem contact op en we helpen u verder.

Wat is gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is eigenlijk niks anders dan het herstellen, repareren of renoveren van een gevel die beschadigd is. Een gevel heeft het natuurlijk niet makkelijk en wordt aan veel factoren blootgesteld. Denk aan wind, neerslag en temperatuurverschillen. Dit heeft natuurlijk zo zijn gevolgen en kan zorgen voor schade aan uw gevel. Het laten herstellen van uw gevel is dus eens in de zoveel tijd zeker aan te raden. Het voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Laat uw gevel dus goed onderhouden door vakmensen.  

Wanneer is gevelrenovatie nodig?

Gevelrenovatie is eigenlijk vrijwel altijd nodig. Externe factoren zorgen voor schade aan uw gevel na verloop van tijd. Dit is niet te voorkomen. Dit kan zorgen voor zaken als verkleuring van bakstenen of zelfs scheuren in de gevel. Heeft u dus zichtbare schade aan uw gevel? Dan is het de hoogste tijd voor gevelrenovatie. Onthoud wel dat sommige schade aan uw gevel niet zichtbaar is. Heeft u al een lange tijd geen onderhoud aan uw gevel laten plegen? Laat dan snel een specialist kijken naar uw gevel.

Gevelrenovatie voor zichtbare en onzichtbare schade

Gevelschade is niet altijd meteen zichtbaar. Juist hierom is het belangrijk om uw gevel niet alleen goed, maar ook tijdig te laten onderhouden. Verzakkingen van metselwerk, scheuren in voegen of bakstenen ziet u natuurlijk vrij gauw. Veel gebouwen in Nederland hebben echter onveilige of onstabiele gevels. Laat uw gevel eens in de zoveel tijd inspecteren om verdere schade te voorkomen.

Hoe gaan wij te werk?

Naast het leveren van kwaliteit vinden wij het belangrijk dat de klant weet wat hij van ons kan verwachten. Wij werken dan ook met een strakke planning en duidelijke communicatie richting onze klanten. Bij gevelrenovatie is het belangrijk om vooraf onderzoek te doen. Wij zorgen voor een expert op locatie die de gevel zal inspecteren. Op deze manier wordt het probleem en de oorzaak vastgesteld. Vervolgens zullen wij dit met u bespreken en een offerte op maat voor u maken.

Uw gevel laten herstellen? Neem contact op!

Had u uw gevel willen laten herstellen door echte vakmensen? Wij beschikken over de nodige ervaring, kennis en apparatuur om uw gevel te herstellen. Met een 99% klanttevredenheid zijn wij de ideale partij voor al uw gevelrenovatie. Een betaalbare specialist inhuren voor uw klus? Vraag direct een offerte op maat aan. Heeft u vragen over de dienst? Neem contact op en we helpen u verder.

Reinigingsbedrijf nodig?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel reinigingsbedrijf ?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan!